Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

2019 | Dubrovnik, Hrvatska

Fotogalerija

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik nalazi se u zelenoj oazi poluotoka Babin Kuk, nekoliko minuta od plaže Copacabana, a samo 15 minuta od stare gradske jezgre Dubrovnika. Ispred hotela nalazi se šljunčana plaža i čisto more, što ga čini idealnim smještajem za sve koje privlači istraživanje morske obale i bogate povijesti grada poput Dubrovnika.

Hotel s četiri zvjezdice dobitnik je prestižne nagrade World Travel Award kao vodeći hotel u Hrvatskoj koji nudi najvišu razinu usluge i pogodnosti. Odlikuju ga moderni materijali, elegantan i udoban smještaj, a Tarkett parket pridonio je oblikovanju vizualno ugodnog i ugodnog ambijenta. U elegantnom interijeru postavljeno je 700 m2 iD Inspiration Click & Click Plus LVT poda koji je izvrstan za ovakav tip projekta.

Namijenjeni zgradama s velikim prometom, ekskluzivni dizajni ove kolekcije inspirirani su prirodnim materijalima drva, kamena i metala. Zahvaljujući sustavu ugradnje na klik, ovi LVT podovi postavljaju se do 35% brže od podova čija montaža zahtijeva korištenje ljepila, a potrebna je minimalna ili nikakva priprema podloge, što ovo rješenje podova čini prikladnim za ugostiteljske objekte. Pod je tretiran površinskom zaštitom Top Clean za lakše održavanje i dodatnu otpornost na habanje, ogrebotine i mrlje.

Odabirom Tarkett LVT podova u hotelskim predvorjima, spavaćim sobama, restoranima i barovima stvorit ćete dojam profinjenog interijera visoke kvalitete.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik smjestio se u zelenoj oazi, samo 15 minuta od dubrovačkog Starog grada. Tarkett LVT podovi savršeno se uklapaju u sofisticirani hotelski interijer.

Dizajner / Arhitekt

Artitura, Natali Zulijani Giambastiani

Tarkett partner

Valamar

Segment

Vrsta poda