Tarkett osvaja platinastu medalju od strane EcoVadisa, postavljajući nove standarde u industriji podova i sportskih površina

Tarkett osvaja platinastu medalju od strane EcoVadisa, postavljajući nove standarde u industriji podova i sportskih površina

05. September 2024

Tarkett se pridružuje 1% najboljih od 130.000+ tvrtki koje je ocijenio EcoVadis
Tarkett je postigao platinastu razinu na EcoVadisu, poznatoj platformi za ocjenjivanje održivosti. Svake godine EcoVadis ocjenjuje ekološku i društvenu zrelost tvrtki – uključujući etiku, održivu nabavu, radna i ljudska prava.

Tarkett se pridružuje 1% najboljih od 130.000+ tvrtki koje je procijenio EcoVadis u 180 zemalja. Tarkett je sada jedina tvrtka u industriji podova i sportskih površina koja je postigla ovu razinu ESG ocjene na EcoVadisu. Uz održivost u srcu svoje strategije, tvrtka je nadmašila svoja prethodna postignuća, poboljšavši svoj rezultat sa 77 na 81/100.

“Ovo priznanje potvrđuje da smo na pravom putu za naš ambiciozni plan održivosti do 2030. godine. U duhu suradnje s našim timovima i partnerima, nastavit ćemo isporučivati ​​ovu razinu izvrsnosti kako bismo ponudili najcirkularnija rješenja s najmanjim ugljičnim otiskom u našoj industriji"

Arnaud Marquis, Tarkettov glavni direktor za održivost.