POSTAVLJANJE PODNIH OBLOGA

POSTAVLJANJE PODNIH OBLOGA

Postavljanje parketa

Višeslojni parket se isporučuje kao daske i možete ga postaviti odmah nakon kupnje. Može se postaviti lijepljenjem ili spajanjem dasaka. Korištenjem najsuvremenijeg T-lock sustava daske se lako uklapaju, a spoj je čvrst, siguran i gotovo nevidljiv. Tarkett parket je moguće postaviti samo na podloge koje su stabilne, bez prašine, pukotina, udubljenja ili bilo kakvih drugih oštećenja.

Postavljanje laminata

Zbog jedinstvenog sustava zaključavanja slaganja laminatnih ploča, spajanje je vrlo jednostavno. Uzmite dužu stranu daske, postavite je i spojite s drugom daskom. Veza je uspostavljena kada čujete "klik"! 

Budući da se radi o lebdećoj instalaciji, laminat se može postaviti preko vinilnih podova, parketa, laminata ili pločica. Tarkett preporučuje da se laminatne ploče postavljaju po dužini u skladu s glavnim smjerom u kojem će se gledati i glavnim izvorom svjetlosti.

Installation instructions

Trebate posebne upute za instalaciju? Potražite dokument Upute za instalaciju u Dokumentacijskom centru pretraživanjem proizvoda ili naziva zbirke.

Ovdje možete pronaći upute za postavljanje linoleuma, komercijalnih vinila, sportskih podloga, parketa i laminata: