Poslovni prostor Modine

Poslovni prostor Modine

2023 | Sremska Mitrovica, Srbija

Fotogalerija

Modine Manufacturing Company je globalni lider u upravljanju toplinom od 1916. Više od 100 godina dizajnira, projektira, testira i proizvodi proizvode za prijenos topline za širok raspon primjena i tržišta. Tvrtka Modine posluje u preko 20 zemalja svijeta. Na različitim tržištima Moda proizvodi stvaraju održiva komercijalna i industrijska građevinska okruženja.  

Pogoni u Sremskoj Mitrovici, u koje je Modine investirao, koriste se za proizvodnju izmjenjivača topline, kao i za proizvodnju elektromagnetskih niti, hladnjaka i premaza. Tvrtka je svoje poslovne prostore opremila Tarkett održivim podnim oblogama. Ugradbeni tekstilni paneli iz kolekcije Essence Pure, Essence Roots i Essence Traces te LVT iz kolekcije ModularT 7 stvaraju ugodno radno okruženje u prostoru za zaposlenike.

Kolekcija DESSO Essence Pure s paletom živih akcentnih boja, prijelaznih srednjih tonova i najprodavanijih neutralnih boja pruža bogat izbor za uređenje interijera. S 28 nijansi lako se kombinira s tekstilnim pločama DESSO Essence Roots i DESSO Essence Traces. DESSO Essence Roots, s organskim dizajnom, kombinira neutralnu bazu i akcentnu boju kako bi dočarao izgled uzoraka u prirodi. DESSO Essence Traces sa svojom paletom od 6 modernih boja, pruža taktilnost i dugotrajnu kvalitetu. Dodavanje Essence Pure, Essence Roots i Essence Traces u Tarkett EcoBase za tekstilne ploče rezultira proizvodom koji se može u potpunosti reciklirati. LVT kolekcija ModularT 7 je izdržljiv i dugotrajan pod pogodan za poslovne prostore. Drveni i betonski uzorci lako se kombiniraju s drugim Tarkett podnim oblogama.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Tvrtka Modine za svoj poslovni prostor odabrala je Tarkett podne obloge iz kolekcija Essence Pure, Essence Roots, Essence Traces i ModularT 7.

Dizajner / Arhitekt

Marijana Borović / Nevena Spirić

Tarkett partner

Galerija Podova

Segment

Vrsta poda