Poslovni prostor Bebe by Dunja

Poslovni prostor Bebe by Dunja

2024 | Beograd, Srbija

Fotogalerija

Poslovni prostor BÉBÉ by Dunja nalazi se u Beogradu, a koncept brenda izgrađen je na osobnom iskustvu Dunje Jovanić, koja je ujedno i osnivačica brenda. Ideja da se ženama pruži nešto drugačije, nešto u čemu će voljeti prvo sebe, a tek onda druge, inspirirala je brend. Od sportskih kolekcija do pletiva, Dunja je punim srcem i jasnom vizijom pratila i sudjelovala u svakom detalju procesa stvaranja proizvoda. Važan joj je svaki predmet, od unikatnosti i kvalitete do pomno biranih krojeva i materijala. Cilj je bio "jednostavan" - spojiti vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu.

Za Dunjin uredski prostor odabran je Tarkett parket koji interijeru daje dojam ogromnog, otvorenog prostora. Svojim organskim uzorcima kolekcija tekstilnih ploča Desso Desert pokazala se kao pravi izbor za ovaj poslovni prostor. Izvrsno rješenje, modularnost i jednostavni dizajni inspirirani prirodom, omogućuju vam da se poigrate s prostorom i stvorite svijetle podne sheme sa širokim rasponom boja koje variraju od neutralnih tonova do živih nijansi.

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Pogledajte kako se Tarkett podna obloga, iz kolekcije Desso Desert, uklopila u poslovni prostor BÉBÉ by Dunja, na 70 četvornih metara.

Tarkett partner

MCS Sistem

Segment