Podovi koji mijenjaju sve - LVT

Podovi koji mijenjaju sve - LVT

Što su LVT podovi?

Tarkett LVT floors su podne obloge idealne za korištenje u poslovnim prostorima, kao što su hoteli, kafići, restorani, butici, uredi, ali i za domove. Osim iznimnih performansi, Tarkett LVT podovi su izvrsno dizajnirani i imaju veliki broj uzoraka, temeljenih na prirodi i najnovijim trendovima dizajna u međunarodnoj industriji podova.

Koje prednosti nude LVT podovi?

LVT je najbrže rastuća kategorija podova na svijetu. Zbog svog inovativnog dizajna, Tarkett LVT podovi nude odgovor na sve zahtjeve tržišta podova. 

Prednosti Tarkett LVT podova:

•    Širok izbor uzoraka: kamen, drvo, tekstil, metal...

•    Modularnost - Dostupan u obliku daske, panela i u obliku nejednakih kutova nudeći potpunu slobodu dizajna s beskrajnim mogućnostima kombiniranja različitih oblika i dimenzija LVT-a u jedinstvenu cjelinu. 

•    Akustika, vrlo tih pod

•    Udoban i topao pod

•    Vrlo izdržljiv, pogodan za prostore s velikim prometom

•    Jednostavan za čišćenje i održavanje, vrlo otporan na udarce, ogrebotine i mrlje

•    Ugradnja je brza i jednostavna, što je posebno važno kod adaptacije prostora.

Kako postaviti LVT podove?

Tarkett LVT podovi mogu se postaviti na 3 načina:

1.    Lijepljenje - preporučuje se za prostore s velikim prometom

2.    Klik sustavom - montaža bez lijepljenja

3.    Loose-lay montaža – montaža bez klika ili lijepljenja.

„Loose lay“ instalacijski sustav je inovativan način postavljanja LVT podova pogodan za ugradnju u maloprodajne, poslovne i ugostiteljske objekte jer se montaža i demontaža mogu obaviti „preko noći“, odnosno u roku od nekoliko sati. Zahvaljujući tome, renoviranje unajmljenih prostora je brzo i jednostavno. Pod možete brzo rastaviti kad god to želite, ali postojeća obloga neće biti oštećena ljepilom.

Nakon što je postavljen, možete odmah početi koristiti LVT pod. 

Važno je da je LVT pod savršeno postavljen, zbog čega Tarkett podučava montere kako i na koji način trebaju postavljati naše podove. Preporučujemo da angažirate certificiranog instalatera za postavljanje vašeg LVT poda.

Prije nego što odaberete LVT, trebali biste znati:

·      LVT završni detalji - ukrasne podne trake i lajsne pomoći će u harmonizaciji i pojačavanju kontrasta u uzorku podne obloge što rezultira savršenim završnim izgledom.

·      Dodatno, LVT podovi se mogu postaviti preko keramike.

·      Izdržljivost je prednost LVT podova koja osigurava dugovječnost i smanjene troškove održavanja.

·      Čini životni prostor i radno okruženje ljepšim i ljepšim za život. Tarkett LVT dizajniran je u skladu s vodećim trendovima uređenja interijera i u skladu sa strogim ekološkim standardima.

·     Vaše ideje mogu se pretvoriti u jedinstvene koncepte poda. Tarkett nudi uslugu posebne namjene Floorcraft za projekte koji zahtijevaju viši stupanj individualizacije dizajna.  Tarkett već posjeduje banku uzoraka, ali također je moguće naručiti potpuno jedinstveno rješenje za vaš pod. Floorcraft uzorci se sastavljaju u tvornici i šalju na adresu, a montaža je brza i jednostavna uz detaljne nacrte podnih instalacija.

·     Ovisno o odabranoj kolekciji, jamstvo na cjelokupan LVT asortiman iznosi 10-20 godina.

Pronađite rješenje u kolekcijama Tarkett LVT

Pronađite podno rješenje za poslovne i stambene prostore u kolekcijama Tarkett LVT. U našoj kolekciji možete istražiti nove mogućnosti, razne strukture, boje i oblike za idealan dizajn za svoje podove.

Uživajte u najnovijim kolekcijama i budite kreativni sa svojim podnim rješenjem.

Gdje se može kupiti LVT?

Tarkett LVT podove možete kupiti od naših ovlaštenih prodavača. Cijene i ostale informacije možete provjeriti u najbližoj maloprodaji.

Lako možete pronaći trgovinu u svojoj blizini pomoću naših alata za pretraživanje trgovina.

Naše reference

LVT podovi idealno su rješenje za maloprodajne prostore, restorane, kafiće, urede, kozmetičke salone, stambene i druge prostore.

U našim referencama možete vidjeti kako LVT podovi izgledaju u maloprodajnim objektima, uredima i drugim prostorima.