Optiplaza

Optiplaza

2023 | Craiova, Rumunjska

Fotogalerija

Optiplaza je osnovana 2004. godine, a posjeduje više od 22 trgovine, koje su posebno osmišljene i uređene kako bi svojim kupcima pružile jedinstveno iskustvo kako bi im pomogle da naprave savršen izbor kada su im potrebna rješenja po pitanju pravog odabira dioptrije, kako za odrasle i za djecu. U rasponu od dioptrijskih okvira, preko kontaktnih leća, sunčanih naočala i dodataka, ovaj brend svojim kupcima nudi specifične proizvode, istovremeno kombinirajući modnu i medicinsku optiku. Kombinacija odvažnih linija, inovativnih materijala i avangardnih ukrasa, koji savršeno uokviruju i ističu paletu proizvoda svjetski poznatih marki, stvaraju jedinstven prostor koji svojim kupcima želi ponuditi stručnost i profesionalnost u području medicinske optike u Rumunjskoj.

Optiplaza je svoj udoban prostor upotpunila Tarkett podovima iz kolekcije iD inspiration High Traffic 70 LVT i homogenim vinilom iz kolekcije iQ Natural. iD inspiration High Traffic 70 daje modularnost koja omogućuje brzu transformaciju prostora. Kolekcija je dizajnirana za područja s velikim prometom – vrlo izdržljivi podovi nude gotovo bezbrojne kombinacije u dizajnu interijera. Kolekcija iQ Natural prva je homogena podna obloga čija se proizvodnja oslanja na vinil koji se djelomično dobiva iz sirovina biološkog podrijetla. Odabirom iQ Natural kolekcije arhitekti, projektanti i vlasnici objekata dobit će pod koji doprinosi smanjenju emisije stakleničkih plinova do 50%.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Trgovina Optiplaza odlučila se za Tarkett LVT i homogene vinilne podove. Kolekcije iD inspiration High Traffic 70 i iQ Natural izvrstan su izbor za područja s velikim prometom.

Dizajner / Arhitekt

Pick Two

Tarkett partner

H&O

Segment

Vrsta poda