Naš pristup

Naš pristup

Svjesni izbori. Za ljude i planet.

Tarkett Human-Conscious DesignTM naše je obećanje sadašnjim i budućim generacijama, da ćemo stvoriti podove koji su dobri za ljude i planet. Obvezujemo se to činiti svaki dan, u skladu s načelima:
- Potpuno razumijevanje ljudi: stalnim angažmanom s našim klijentima kako bismo odgovorili na njihove specifične potrebe i očekivanja.
- Pametni izbori za ljude i planet: koje podjednako uzimamo u obzir pri donošenju odluka.
- Uvijek s vama: kvaliteta, povjerenje i pouzdanost.

Naš pristup održivosti

Pristup održivosti utkan je u naše poslovanje. Kada je riječ o ljudima i planetu, ne razmatramo jedan koncept bez razmišljanja o drugom. Posvećeni smo stvaranju sjajnih prostora svaki dan. Za nas to znači premašiti standarde kvalitete zraka u zatvorenom prostoru, uvesti norme o zdravim materijalima, smanjiti emisiju ugljika i stvoriti kružno gospodarstvo uz podršku načela Cradle to Cradle®. Nastojimo učiniti više za ljude i planet.
Pristup održivosti ne doživljavamo kao nešto što „treba imati na umu“, već je postao dio naše svakodnevice. Naš fokus je na 3 područja:
- Predanost stvaranju kružnog gospodarstva i borbi protiv klimatskih promjena. Zatvaranje kruga oko otpada, očuvanje prirodnih resursa našeg planeta i smanjenje utjecaja klimatskih promjena.
- Obveza korištenja samo dobrih materijala. Podvrgavamo se iznimno rigoroznim znanstvenim ispitivanjima i transparentni smo u pogledu naših proizvoda.
- Predanost vašem zdravlju i dobrobiti. Stvaranje zdravijih unutarnjih prostora s najvišim standardima kvalitete zraka.

Naša predanost održivosti dovela nas je do postavljanja viših standarda u cijeloj industriji i suradnje s naprednim partnerima u implementaciji inovativnih programa i proizvodnih tehnika. Nama je to važno jer znamo da je i vama važno. Kada birate podne obloge, znamo da su zdravlje i održivost na prvom mjestu. Iz tog razloga ne samo da vam nudimo prekrasne, visokokvalitetne podove, već vam također pružamo mir.

Brinemo se o ljudima i planetu.
Tarkett Human-Conscious DesignTM