Instalacijski treninzi

Instalacijski treninzi

Profesionalne edukacije postavljanja podova održavaju se u Tarkett Akademiji, obrazovno-obrazovnom centru u Bačkoj Palanci, koji se prostire na preko 1000 m2. 
Trening centar nalazi se u neposrednoj blizini proizvodnih pogona Tarkett doo, gdje se proizvode Tarkett parketi, vinili, tepisi i tepisi, pa ćete imati priliku obići proizvodni pogon, ali i upoznati se sa širokim asortiman Tarkett proizvoda i inovacije izložene u izložbenom prostoru Tarkett Akademije. 

Proizvodi postaju sve složeniji, a njihova ugradnja sve preciznija. Centri za obuku važna su konkurentska prednost jer će vam omogućiti da unaprijedite svoje vještine i osvježite svoje znanje. Budite otvoreni za nove mogućnosti i educirajte se o novim podnim sustavima i tehnikama postavljanja.

PRAKSA

Tim produkt menadžera i voditelj Tarkett Akademije pružit će Vam dinamičnu i interaktivnu obuku koja predstavlja kombinaciju teorijskog i praktičnog aspekta obuke. Voditelj Tarkett akademije demonstrira korak po korak operacije i daje vam praktične savjete, dok su voditelji proizvoda ovdje da predstave proizvode i odgovore na vaša pitanja o podnim i zidnim oblogama: standardima i klasifikacijama, održavanju, ljepilima, restauraciji, zavarivanju, završnoj obradi i mnogo više. 

Ono što Tarkett akademiju u Bačkoj Palanci razlikuje od drugih sličnih treninga i događaja je to što se sastoji od visokokvalitetne obuke uz obaveznu praksu.
Tarkett Akademija raspolaže s 10 radnih kabina namijenjenih za praktičnu obuku na licu mjesta montaže, zavarivanja i drugih poslova. Imat ćete priliku raditi u prostoru gdje se nalaze stepenice, različiti uglovi, stupovi, a vježbat ćete i zavarivanje, kao i montažu u mokrim prostorijama, montažu na zid. U Akademiji su dostupne veće površine za polaganje većih rola, što omogućuje rekonstrukciju različitih situacija u punoj veličini.

Stručno usavršavanje usmjereno na tehnike montaže i održavanja namijenjeno je instalaterskim tvrtkama, tehničkim servisima, izvođačima radova, tvrtkama koje se bave profesionalnim održavanjem zgrada...

Ako želite poboljšati ili naučiti vještinu, registrirajte se na Tarkett akademiji.

TRENINZI

Dostupni su različiti moduli, ovisno o interesima i potrebama, uključujući početne i napredne module. Tarkett Akademija organizira tečajeve za postavljanje homogenih i heterogenih vinilnih podova, prirodnog linoleuma, parketa i laminata, tepih pločica, LVT podova, kao i za postavljanje elektrostatičkih podova.

Tečajevi obuke na zahtjev i interni tečajevi za partnere

Organiziramo tečajeve obuke na zahtjev (poznavanje proizvoda, instalacija, održavanje itd.) za naše partnere u našem centru za obuku u Bačkoj Palanci, ali također posjećujemo lokacije izravno i nudimo pomoć našim partnerima sa složenim, tehnički zahtjevnim projektima bilo gdje u Tarkett SEE zona.

Po uspješnom završetku edukacije dobivate certifikat, nakon čega postajete dio Tarkettovog tima ovlaštenih postavljača podnih obloga.
Pregled osnovnih tečajeva i njihove cijene možete pronaći OVDJE. 

Ne ustručavajte se raspitati se i saznati više o našoj a la carte obuci i povezanim certifikatima. Za sve zahtjeve ili dodatne informacije obratite nam se na: Tarkett.Academy@tarkett.com

Za sve upite van Republike Srbije kontaktirajte nas!

Prijava za Tarkett akademiju

Tarkett Academy
Industrijska zona 8
21400 Bačka Palanka
Srbija
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com