Floorcraft

Floorcraft

Floorcraft Design Service, namjenski dizajn

Naša usluga dizajna Floorcraft nudi našim klijentima mogućnost izrade podova po mjeri u suradnji s našim dizajnerskim timovima. S našom uslugom dizajna Floorcraft, naši klijenti mogu sudjelovati u procesu sukreacije kako bi oživjeli svoje projekte s jedinstvenim i prilagođenim dizajnom.

Nakon što je izgled finaliziran, dizajn se digitalizira i šalje našoj službi za zvučno rezanje. Naši dizajni su unaprijed sastavljeni i stoga ne zahtijevaju posebne vještine postavljanja.

Evo koraka u našem kreativnom procesu Floorcraft Design Service:

  1. Dizajn: Možete dati logotip tvrtke, grafiku ili uzorak ili odabrati već postojeći dizajn iz našeg kataloga. Također pružamo prilagođenu podršku s posvećenim dizajnerskim timom za stvaranje originalnih dizajna. Također vam možemo pomoći u odabiru najboljeg materijala za podove za vaš projekt.
  2. Izgled: Koristeći računalni softver, naš dizajnerski tim razvija plan instalacije kako bi pomogao vizualizirati konačni izgled kao i razviti upute za rezanje
  3. Rezanje: Naši zvučni strojevi za rezanje precizno režu planirani dizajn od vašeg odabranog materijala za podove
  4. Predmontaža: Naš tim prethodno sastavlja dijelove u ploče koje se lako postavljaju. Prozirna ljepljiva traka postavlja se na površinu kako bi se dijelovi držali zajedno tijekom postavljanja, a koja će se zatim ukloniti nakon što se ljepilo za podove očvrsne
  5. Montaža: Vaš novi pod dizajniran po mjeri spreman je za postavljanje.

Galerija slika