Elixir Group

Elixir Group

2023 | Belgrade, Srbija

Fotogalerija

Elixir Grupa regionalni je lider u kemijskoj industriji, a svoje poslovanje unapređuje i proširuje kroz svoje tri divizije. Chemical Division – vodeći je proizvođač fosforne kiseline i kompleksnih mineralnih gnojiva u jugoistočnoj Europi. Divizija Eco Energy – razvija se kroz tehnološki moderne operacije gospodarenja otpadom, uključujući recikliranje i ponovnu upotrebu otpada s konceptom Waste to Energy. Sektor industrijskih usluga – klijentima nudi usluge i podršku u području logistike i transporta, izgradnje i održavanja, suradnje u području kružnog gospodarstva i gospodarenja otpadom te usluge projektiranja. Svojim odgovornim odnosom prema zaposlenicima, partnerima, klijentima i okolišu Elixir Grupa stvara naslijeđe na koje će budući naraštaji biti ponosni.

Elixir Grupa odabrala je Tarkett podove za svoje poslovne prostore, kombinirajući tekstilne pločice iz kolekcije Grezzo i LVT podove iz kolekcije iD Inspiration, Rock Gray i Nomad Oak Oat uzorke. Pristup održivosti utkan je u Tarkettovo poslovanje. Nastojeći učiniti više za ljude i planet, Tarkett nudi ne samo prekrasne, visokokvalitetne podove, već također pruža mir znajući da su zdravlje i održivost u fokusu pri odabiru podova.

DESSO Grezzo podovi odražavaju čistu, netaknutu ljepotu prirodnih stjenovitih krajolika diljem svijeta. Oni podupiru Tarkett-ovu predanost zaštiti prirodnih resursa, budući da su 100% za ponovno korištenje u Tarkett Centru za reciklažu.

Podovi LVT iD Inspiration idealni su za korištenje u uredima. Osim vrhunskog dizajna i velikog broja dezena inspiriranih prirodom: kamen, drvo, tekstil, metal... odlikuje ih dobra akustika, udobnost i toplina.

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Elixir Grupa iz Beograda je za svoje urede odabrala udobne i tople podove Tarkett iz kolekcije DESSO Grezzo i LVT iz kolekcija iD Inspiration, Rock Gray i Nomad Oak Oat.

Dizajner / Arhitekt

KR art

Tarkett partner

MCS Sistem

Segment

Vrsta poda