DJEČJI VRTIĆ „ŠARENA LOPTICA“.

DJEČJI VRTIĆ „ŠARENA LOPTICA“.

2017 | Zagreb, Hrvatska

Fotogalerija

Škole predstavljaju najzahtjevnije prostore u pogledu odabira podnih obloga. Ovdje se susreću često kontradiktorne potrebe, kao što su, s jedne strane, sigurnost, ekonomičnost, trajnost i otpornost na mrlje i udarce te potreba za stvaranjem poticajnog, tihog okruženja pogodnog za učenje, s druge strane. Tarkett je prihvatio izazov i ponudio idealno rješenje u obliku Standard Plus 1.5mm, iQ Optima i ID Essential 30 podova.

'Standard Plus' je asortiman homogenih podnih obloga koje nude višenamjensku funkcionalnost i potpuno su isplative. 'Standard Plus' je klasificiran kao kategorija P u smislu habanja i preporučuje se posebno za uporabu u zdravstvu i obrazovanju. 'Standard Plus' nudi uravnoteženu kombinaciju estetike i funkcionalnosti, idealnu za takve prostore.

Od bolnica do škola, hotela i ureda, do spavaće sobe, sa svojom izvanrednom izvedbom i iznimnim rasponom boja, formata i dodataka, 'iQ Optima' pruža jedinstveno rješenje i potpuno usklađen dizajn. Revitalizirani asortiman 'iQ Optima' podiže homogeni vinil na višu razinu u pogledu mogućnosti dizajna, s paletom koja se više nego udvostručila s 30 na 64 boje.
Tarkettov novi 'I.D. Essential 30' je kompaktna heterogena vinilna podna obloga u pločama i daskama i pripada kategoriji luksuznih vinilnih ploča. 'ID Essential 30' sadrži izdržljive i otporne podne obloge za kućnu i polukomercijalnu uporabu, autentične slike inspirirane prirodnim materijalima, toplu i tihu podnu oblogu, kao i 'TopClean' površinu ojačanu poliuretanom za jednostavno čišćenje.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Škole su najizazovnija područja u pogledu odabira podova.

Segment