Dizajn

Dizajn

ULJEPŠAVANJE INTERIJERA

Naših 60 članova dizajnerskog osoblja s punim radnim vremenom u četiri regionalna centra posvećeni su transformaciji prostora s novim idejama o podovima jer vjeruju da naši podovi mogu poboljšati kvalitetu života čineći interijere lijepima, pružajući udobnost i doprinoseći sigurnom i čistom okolišu.

Floor is the new playground

Pod  je novo igralište s neograničenim mogućnostima postavljanja našeg asortimana vinilnih pločica i dasaka iD Inspiration. Dostupni u raznim veličinama, oblicima i stotinama boja, mogu se miješati i uskladiti za prilagođene stilove. Gurajući ideju da su podovi ukrasni materijal, posebno u komercijalnim primjenama, naši su dizajneri usvojili razigran pristup stvaranju interijera počevši od podova. Podržavajući brendiranje ili maštu, sve je moguće. Za inspiraciju ili posjetite našu interaktivnu web stranicu Floor is the new playground mini ili pregledajte naše LVT kolekcije.

Floorcraft za vinilne podove

Prilagodba se podiže na višu razinu s uslugom Floorcraft Design Service. Naši dizajneri podova i njihov precizni zvučni stroj za rezanje mogu napraviti magiju s bilo kojim podom u našem katalogu: dodavanje logotipa usred dvorane za primanje, umetanje znakova za poboljšanje pristupačnosti ili jednostavno osjećaj kreativnosti je moguć i također jednostavan. Usluga je osmišljena kako bi našim kupcima olakšala život: nakon što je dizajn izrezan, različiti dijelovi su unaprijed sastavljeni i zalijepljeni zajedno za savršeno pristajanje.

Tepih po narudžbi

Naše Desso tepih pločice, široki tepisi i tepisi mogu se u potpunosti prilagoditi. Naši dizajneri tepiha podržavaju vas u kreiranju specifičnih boja i dimenzija za vaš vlastiti dizajn. Oni također predlažu online alat 'Create Your Own AirMaster®' za stvaranje kombinacije boja i trenutni uvid u vaš dizajn u različitim unaprijed definiranim okruženjima. Uz izbor od šest pozadinskih boja i do pet akcentnih boja iz kolekcije od šesnaest, postoji više od 6 milijuna mogućnosti.

Maksimalno iskorištavanje boje

Danas veliki izbor dizajna podova nudi mnogo opcija u bojama, strukturama i vizualnim efektima. Estetika podova ulazi u emocionalni odnos s ljudima. Na primjer, identifikacija i znatiželja su čimbenici koji produžuju život i aktiviraju bolesne ljude koji žive u ljekovitom okruženju.

Prekrasni podovi ljudima daju smirenost i dostojanstvo te tako pridonose pozitivnom osjećaju. Stimuliraju ili tješe, a izazivaju i druge osjete, osobito u kombinaciji sa svjetlom i zvukom. Dizajn poda može pomoći ljudima da uspore, koncentriraju se, orijentiraju se, zabave ili da se slobodno kreću.

Dizajneri našeg odjela za trendove, radeći s terenskim stručnjacima i psiholozima, proučavali su te utjecaje u različitim okruženjima kako bi razvili odgovarajuće uzorke i raspone boja. Sve ovo znanje je poslano u raznim vodičima kako bi dizajnerima pomoglo u odabiru pravog rješenja za specifične primjene kao što su bolnice, ustanove za Alzheimerovu bolest, obrazovne ustanove.

Ako ste zainteresirani saznati više o našim studijama boja, slobodno nas kontaktirajte.