Brzi domet za Tarkett B2B partnere

Brzi domet za Tarkett B2B partnere

Poštovani partneri,

Možete se osloniti na Tarkett. Naša nova usluga ‒ Brza usluga (Quick Range) naše je obećanje da jamčimo dostupnost više od 1300 proizvoda na Tarkettovim zalihama u roku od 2 radna dana od trenutka kada primimo vašu narudžbu.

Dok svi pratimo razvoj pandemije Covid-19, obavještavamo vas da smo poslovanje u Tarkettu organizirali prema novonastalim uvjetima, slijedeći upute i preporuke lokalnih vlasti i državnih tijela.
Naš fokus je i dalje na podršci našim klijentima, uz sve potrebne mjere koje smo poduzeli slijedeći našu vrijednost da su zdravlje i sigurnost klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika naš prioritet broj 1, u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Iako su posjeti i interakcije među ljudima smanjeni, svi naši timovi imaju načine da ostanu u kontaktu s vama i pruže vam usluge koje trebate.

U slučaju promjena do kojih može doći zbog različitih ograničenja u uvjetima proizvodnje, transporta robe ili rada zaposlenika, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.
Ova ograničenja također mogu uzrokovati odstupanja unutar zajamčene dostupnosti od 2 radna dana.

Budite uvjereni da smo u potpunosti predani vašim potrebama i mobilizirani da s vama prevladamo ovu izazovnu situaciju.

Zahvaljujemo na vjernosti brendu Tarkett i želimo Vama osobno i svim Vašim suradnicima sve najbolje.

Proizvodi “Quick Range” označeni su QR logom na našoj web stranici, kao iu našoj web trgovini. Cijeli asortiman QR proizvoda također se može pronaći u e-brošuri koju možete preuzeti s naše web stranice. 
Možete označiti izložene uzorke u svojim maloprodajnim trgovinama posebnim naljepnicama za Quick Range uzorke radi lakšeg snalaženja. Oznake bi trebale poslužiti kao smjernica vašem prodajnom osoblju, kao i vašim cijenjenim kupcima dajući im do znanja koji proizvodi mogu biti isporučeni brže, a koji ne. Oznake ne sadrže naznaku vremena, 2 radna dana, već samo Quick Range.

Ova usluga je namijenjena onima koji žele brz odgovor, koji ne mogu čekati! 
•    Širok izbor najprodavanijih proizvoda
•    Dostupan na Tarkettovim lokacijama unutar 2 radna dana od trenutka primitka narudžbe.
•    Jednostavan pristup QR proizvodima na svim uređajima (web stranica, web trgovina, e-brošura) 

QR proizvodi se isporučuju u skladu s uobičajenim definiranim uvjetima dostave ili, ako želite, najkasnije 2 radna dana nakon primitka vaše narudžbe, što se dodatno naplaćuje. 
Za više informacija obratite se svom prodajnom predstavniku ili stručnjaku za narudžbe. 


FAQ 

Kupac: Znači li to da ako naručim QR proizvode, Tarkett će organizirati isporuku u roku od 2 radna dana? 
Tarkett: Ne, Tarkett ne jamči isporuku u roku od 2 radna dana, ali DOSTUPNOST proizvoda na svojim lokacijama u roku od 2 radna dana od trenutka primitka vaše narudžbe. Isporuka proizvoda, bez obzira radi li se o QR ili ne, i dalje će se vršiti u skladu s uobičajeno definiranim uvjetima dostave. Ukoliko želite hitnu isporuku određenog proizvoda iz QR asortimana, isporuka se može dogovoriti najkasnije nakon 2 radna  dana, ali snosite troškove transporta – troškove brze dostave.

Kupac: Znači li to da od sada svojim kupcima također trebam jamčiti dostupnost proizvoda unutar 2 radna dana? 
Tarkett: Vaša služba za korisnike ovisi isključivo o vašoj politici pružanja usluga. Tarkett ne želi utjecati na vašu politiku, ali sa svojim Quick Rangeom, Tarkett vam daje dodatnu podršku u vašim nastojanjima da svojim kupcima i partnerima pružite uslugu u što je moguće kraćem vremenu.

Kupac: Ali, ako će se isporuka proizvoda nastaviti kao i obično, koja je korist od ove dostupnosti? 
Tarkett: Zajamčena dostupnost asortimana proizvoda ima nekoliko prednosti. Prije svega, na lakši način možete planirati i upravljati svojim poslovanjem, zalihama, posebnim ponudama. Posebna pogodnost je mogućnost brzog odgovora, pogotovo ako imate kupca koji ne može čekati.