Aminess Khalani Hotel

Aminess Khalani Hotel

2021 | Makarska, Hrvatska

Fotogalerija

Smješten u srednjoj Dalmaciji, na dodiru moćne planine Biokova i Jadranskog mora, Aminess Khalani Hotel jedini je hotel s pet zvjezdica u Makarskoj. Na samoj obali mora, samo 20 minuta hoda od centra grada, hotel se proteže na osam katova, a gostima je na raspolaganju 299 soba i apartmana. Osim uživanja na krovnoj terasi ili spektakularnom pogledu na more ili planinu Biokovo, na raspolaganju su vam i brojni sadržaji poput luksuznih bazena i wellness sadržaja, božanstvenih gurmanskih zalogaja, senzacionalnih dječjih igraonica i nestvarno lijepih plaža.

Interijeri soba odišu mirom i ekskluzivnošću. Svaki detalj pažljivo je odabran kako bi se gosti osjećali ugodno, a mjesta ima više nego dovoljno za cijelu obitelj. Zato se može reći da su se odabrane Tarkett podne obloge savršeno uklopile u cjelokupni ambijent hotela inspiriran elementima vode, kamena i zraka. LVT podovi, iD Inspiration 55, pružaju poboljšanu modularnost koja omogućuje brzu transformaciju prostora kako bi se zadovoljile nove potrebe rada i života. Njezine boje inspirirane prirodom pomažu stvoriti interijere u kojima se osjećamo dobro.

Svaki kutak hotela Aminess Khalani osmišljen je tako da pričinjava zadovoljstvo i najmlađim gostima. Prekrasno dizajnirane igraonice za bebe i djecu do 12 godina, igraonice za tinejdžere, opremljene su Tarkett heterogenim vinil podovima iz kolekcije Tapiflex. Kombinacijom atraktivnih i inovativnih nijansi i uzoraka podnih obloga iz ove kolekcije mogu se stvoriti jedinstvena okruženja.

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Podne obloge Tarkett, kolekcije iD Inspiration 55 i Tapiflex, savršeno su se uklopile u profinjenu eleganciju hotela Aminess Khalani.

Tarkett partner

Zidogradnja

Segment